Gebruik maken van de beste eigenschappen van materialen in een fabricageproces heeft vaak tot doel de eigenschappen van het eindproduct te verbeteren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van speciaal geselecteerde vulstoffen. Ons gekalibreerde zand wordt o.a. als vulstof gebruikt in kunstharsgebonden producten en systemen.

Met ons maatwerk zand principe kunnen wij U iedere gewenste maatvoering, maatvoeringen en samenstelling leveren. Zo beschikt u altijd over de meest optimale combinatie.


Droge mortels

De vulstoffen kunnen onder andere gebruikt worden in vloersystemen, coatings, lijmen en reparatie mortels


Wegenbouw

ABVeenstra levert een aantal gedroogde natuursteen- en splitsoorten om wegen en voetpaden aan te leggen, te verbeteren en/of af te werken. Of het nu gaat om anti-slip stationstrappen, markering, fietspaden, parkeerhavens, herstelwerkzaamheden. Alle steensplitten hebben een bewezen duurzaamheid afgestemd op iedere klant.


Vloerenbouw

Wij leveren een aantal gedroogde natuursteen- en splitsoorten om vloeren van kunstharsbeton aan te leggen, te verbeteren en/of af te werken.

De soorten worden in uiteenlopende kunststofvloerafwerkingen aangebracht zoals coatingvloeren, gietvloeren en troffelvloeren. De vloerafwerkingen kunnen worden toegepast in parkeergarages, bijzondere industrie, bedrijfsruimten, kantoren en woningen. Kunstofvloerafwerkingen zijn naadloos, duurzaam en hebben een aantrekkelijke uitstraling.

Straalmiddelen

Voor het reinigen van diverse soorten oppervlakten hebben we speciaal gekalibreerd zand en grind.

ZAND

GRIND

Bouw

Nieuw assortiment:


DantoPlug

DantoGran

Wanneer u interesse heeft

horen wij dat graag.

Home     |     Thermische producten     |      Producten     |   Media     |    Contact

Over ons

AB Veenstra & Zn

Zand en Grind B.V.

is gespecialiseerd in het leveren van zand

en grind.

“De nieuwe standaard”

Contact:

AB Veenstra & Zn

Zand en Grind BV

Winnerstraat 22 C

6031 NL Nederweert

E: planning@abveenstra.nl


Tel: 0495-238224


Leveringen:

Wij leveren vanuit Brabant en Drenthe,

door de gehele Benelux en delen van Duitsland.